РОЛЬ «ЗЕЛЕНОЇ» ТРАНСФОРМАЦІЇ У ПОСИЛЕННІ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ

Автор(и)

  • Косінський П.М. Луцький національний технічний університет image/svg+xml

DOI:

https://doi.org/10.36910/2707-6296-2024-21(83)-43

Ключові слова:

«зелена» трансформація, аграрне підприємство, агропромисловий комплекс, розвиток, конкурентоспроможність

Анотація

Обґрунтовано необхідність «зеленої» трансформації підприємств агропромислового комплексу. Встановлено взаємозв’язок між «зеленою» трансформацією і конкурентоспроможністю підприємства. Запропоновано  пріоритетні напрямки та заходи «зеленої» трансформації аграрних підприємств. Сформовано відповідні висновки.

Біографія автора

Посилання

Завантаження

Опубліковано

2025-02-05