СУЧАСНИЙ СТАН РОЗВИТКУ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ СИСТЕМИ ХАРЧУВАННЯ

Автор(и)

  • Євгенія Святославівна Палійчук Ужгородський національний університет image/svg+xml
  • Ігор Васильович Павлик Ужгородський національний університет image/svg+xml

DOI:

https://doi.org/10.36910/2707-6296-2020-17(67)-18

Ключові слова:

субיּєкти системи харчування, ресторанний бізнес, обслуговування населення, сфера громадського харчування

Анотація

У статті розглянуто стан та проведено оцінку розвитку підприємств системи харчування української економіки. Проведено аналіз динаміки кількості підприємств ресторанного бізнесу в розрізі років. Опрацьовано наукові здобутки попередніх досліджень та запропоновано шляхи подальшого розвитку сфери громадського харчування.

Біографії авторів

  • автор Євгенія Святославівна Палійчук, афіліація Ужгородський національний університет

    к. е. н., доцент кафедри економічної теорії

    ДВНЗ "Ужгородський національний університет"

  • автор Ігор Васильович Павлик , афіліація Ужгородський національний університет

    аспірант

    ДВНЗ "Ужгородський національний університет"

Посилання

Завантаження

Опубліковано

2020-12-29