ФАКТОРНИЙ АНАЛІЗ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА НА РІВНІ РЕГІОНУ

Автор(и)

  • Л.Ю. Матвійчук Волинський національний університет імені Лесі Українки image/svg+xml
  • Ю.М. Барський Волинський національний університет імені Лесі Українки image/svg+xml

DOI:

https://doi.org/10.36910/2707-6296-2020-17(67)-33

Ключові слова:

готельно-ресторанне господарство, фактори впливу, регіональний розвиток, кваліфікація персоналу

Анотація

У статті визначено та систематизовано фактори впливу на стан та розвиток готельно-ресторанного господарства на рівні регіону. Проведено детальний аналіз сучасних факторів, які в більшості випадків є стримуючими.

Посилання

Завантаження

Опубліковано

2020-12-30